Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/09

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγούς Συστημάτων & Αρχηγους Κοινοτήτων υστημάτων Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΚΟΙΝ: Ε.Π. Αττικής

ΘΕΜΑ: Aνιχνευτικό εργαστήρι Αεροπορίας

 

Αγαπητοί μου,

Η Εφορεία Αεροπροσκοπων της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την 1η & 2η Κοινότητα Ανιχνευτών Πεύκης διοργανώνει στις 5/4/2009 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Δεκέλειας (Τατόι) ένα ανιχνευτικό εργαστήρι με θέμα το αεροπλάνο και την πτήση.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αερολέσχη Αθηνών και περιλαμβάνει μαθήματα μετεωρολογίας, αεροδυναμικής, ανάλυσης της δομής των αεροσκαφών και βασικές αρχές της πτήσης. Σαν επιστέγασμα, όλοι όσοι λάβουν μέρος θα πετάξουν με ελαφρά μονοκινητήρια αεροσκάφη των τριών και τεσσάρων θέσεων, τα οποία θα χειρίζονται έμπειροι εκπαιδευτές πιλότοι. Για όσους δεν το έχουν ξανακάνει η εμπειρία είναι μοναδική.

Από την πλευρά σας, όσοι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε άμεσα τα στοιχεία σας μέχρι τις 22/3/2009, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Εκτός αυτού θα πρέπει να εκδοθούν οι σχετικές άδειες εισόδου από το ΓΕΑ, διαδικασία που παίρνει αρκετό καιρό. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά καύσιμα καθώς και ένα μικρό μπουφέ με μπισκότα και αναψυκτικά. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό οι αιτήσεις συμμετοχής να συνοδεύονται από τις ανάλογες υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο συμμετέχοντας θα αποκλειστεί από το πρακτικό μέρος της πτήσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Νίκος Μπόγδανος (Έφορος Αεροπροσκόπων Αν.Αττικής) , κιν 694-4781451, Email bogdanosnik@yahoo.gr

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Γιώργος Γρηγόρης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *