ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Αγ. Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49/16

 

ΠΡΟΣ: Μέλη Ε.Π.Π της Π.Ε Αν. Αττικής

ΚΟΙΝ: Αρχηγούς Συστημάτων, Επιτελείο Περιφέρειας, Βοηθό Γενικό Έφορο για την Αττική, Εφ. Διοίκησης Γ.Ε

 

Θέμα: Νέα ημερομηνία ανάδειξης μελών Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων (Ε.Π.Π.) ως Εκπροσώπων της Π.Ε. Αν. Αττικής στην Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.

 

Αγαπητοί μου,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 45/2016 της Π.Ε. Αν. Αττικής σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης μελών Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων (Ε.Π.Π.) ως Εκπροσώπων της Π.Ε. Αν. Αττικής στην Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτάκτως μεταφέρεται η διαδικασία για την επόμενη Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Ενιαίου Λυκείου Νέας Ιωνίας – Παπαφλέσσα 2, Νέα Ιωνία 142 32 (είσοδος από Αβέρωφ έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Πευκάκια) – από τις 17:00 μέχρι τις 18:00.

Η αλλαγή αυτή προκλήθηκε λόγω έκτακτης μη διαθεσιμότητας του χώρου διεξαγωγής της διαδικασίας όπως αυτή είχε προγραμματιστεί.

Με βάση την νέα ημερομηνία διεξαγωγής, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την υποβολή υποψηφιοτήτων, πέραν όσων έχουν κατατεθεί και εγκριθεί, μέχρι και την Τετάρτη 30/11/2016 και ώρα 23:59 στην ηλεκτρονική διεύθυνση dioik@peanattikis.org.

Οι υποψήφιοι που θα καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας, θα πρέπει απαραιτήτως, για να εγκριθεί, να έχουν απογραφεί για το 2017.

Οι προϋποθέσεις και ο τρόπος διεξαγωγής της διαδικασίας παραμένει ίδιος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση 45/2016 και στα συνοδευτικά αυτής έντυπα.

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί των Ε.Π.Π., όπως μεριμνήσουν για την ενημέρωση όλων των μελών τους καθώς και την συλλογή των δηλώσεων συμμετοχής στη συνάντηση και αποστολή τους εγκαίρως στην οργανωτική επιτροπή.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Δημήτρης Χαζάπης

Περιφερειακός Έφορος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *